Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Dream on

FolkevognpratOpprettet av Bugarella 2012-11-20 20:22

Noen drømmer blir det ikke noe av. Og godt er det, så vi kan sette pris på de drømmene som faktisk går i oppfyllelse. Tenk om alt bare ble til, uten besvær. Dét hadde vært kjedelig.

På Finn.no i dag, lå det jammen meg en oval til salgs for 27.000 kroner. Kjørbar og fin. Første tanke var at jeg selvfølgelig ikke skal kjøpe meg en bil til akkurat nå, blakk som jeg er. Andre tanke var: ”Herrejemini! En OVAL til 27.000 kroner! Når kan jeg hente den?!?!”

Så jeg ringte på den, akkurat som alle de andre 146 personene som hadde tenkt ”Herrejemini! En OVAL til 27.000 kroner! Når kan jeg hente den?!?!” hadde gjort.

Han var veldig hyggelig, ovaleieren, nå ex-ovaleieren, som hadde hatt telefonstorm i hele dag. Men det var allerede en heldiggris der og så på bilen, og en time senere var den solgt, kunne jeg se på Finn.

Nei nei, så var den ikke min den der da. Jeg hadde måttet selge gamla, om jeg hadde kjøpt en oval. Ikke si det til henne, men jeg vurderte det seriøst. Nå, når jeg skriver det får jeg dårlig samvittighet. Tenke seg til å vurdere å adoptere bort et barn, fordi man har lyst på et nytt et!?! Men i øyeblikket var jammen ovallysten temmelig stor igjen gitt. Jeg er nok ikke helt kurert.

I kveld dukket denne opp på nettet:

Jada, neida, jeg trenger ingen argumenter. Jeg ser akkurat det du ser.

Men den er så kuuuuul - Læll! Og dette er jo helt MEG. Jeg bodde i en John Deere 2040 i to år, fra jeg var 16 til jeg var 18 år gammel, og det var en veldig fin tid. På den tiden var jeg kjent som Traktorguri og Dieselguri, og det hender fremdeles at jeg treffer folk som ikke husker navnet mitt, men som husker at ”aaaah, det er du som er Traktorguri!”

Ja, det er jeg som er Traktorguri. Selv om det etter hvert kanskje ikke er igjen så mye av henne inni der. Men det hadde vært så veldig artig å ha en John Deere-boble, på ett vis. En gang.

Årene går, og livet forandrer seg. Litt fremover, litt bakover, og plutselig i retninger det ikke var mulig å forutse. Om noen hadde sagt til meg for tre år siden at jeg i 2012 skulle bruke det meste av min fritid på å skru og pusse gammel bil i en garasje med en gjeng andre småraringer, hadde jeg beskyldt vedkommende for å ha røyket sokkene sine.

Moralen må være at folk som røyker sokkene sine innimellom kan ha rett.

So dream on, and screw you!

  • Kommentarer(0)//www.solveig.no/#post11