Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Påstander, tall og faktafeil (og kake)

FolkevognpratOpprettet av Bugarella 2012-11-27 22:57

Jeg er påståelig, jeg presenterer gjerne mine antagelser uten skamvett, og jeg elsker statistikk, hvilket vi alle vet stort sett er opphav til utrolig mye fanteri og oppspinn. På den måten er det ikke sjelden jeg må innse at jeg har tatt feil, justere min oppfatning av ting, eller rette opp og komme med innrømmelser.

Dette er posten for slikt.

I mitt tredje innlegg her på bloggen, Bad influence, skrev jeg om bildet jeg har snappet og foreløpig skamløst bruker som forsidebilde (jeg må snart ta et eget). Jeg skrev at bildet ”kan sikkert være arrangert, men det ser helt fantastisk autentisk ut”. Joda, lille prinsesse Boblepott, det er faktisk et veldig kjent og mye brukt bilde, som de fleste har sett før, og det er tatt på brødrene Ivanssons bilkirkegård.

”Sveriges mest spektakulära bilskrot” på YouTube:

Rekk opp hånda om noen vil bli med meg dit! De to gutta kan jeg mer enn gjerne ta en kaffe sammen med. De lever vel ennå, begge to?!?

Dessuten skrev jeg i innlegget Hermafrodittboble at det antageligvis – antatt av meg i egen person – ble produsert rundt 70.000 zwittere totalt. Det ble det ikke. Det ble produsert helt nøyaktig 57.937 zwittere, fra 1. oktober 1952 til 10. mars 1953. Og det som er veldig gøy å se, er at den dagen de la om produksjonen fra vanlig split til zwitter, den 1. oktober, så produserte de først åtte splitbobler, og så gikk de over på zwitter (og dette er ikke noe jeg bare finner på). Åhh… Det hadde vært gøy å være der akkurat den dagen.

Zwitteren som står i min garasje var en av de aller første, og jeg vet hvilket nummer den var i rekken. Det er bare så kult! Et veldig godt tall.

Har jeg jugd om mer…?! Nei, ikke som jeg har tenkt å innrømme nå, i alle fall.

Forresten så har jeg, som antydet i tittelen, bakt kake. Jeg lovte kake til kveldens folkevognmøte med innslag fra ”jeg-kan-ikke-si-navnet-på-det-senteret-mer-uten-å-få-betalt-for-det”, og da lagde jeg en kake med innbakte gamle tectylrester og tectylglasur.

Siden dette er en brun blogg, får du IKKE oppskriften.

Jeg baker egentlig utrolig sjelden, men dette var faktisk tredje gang jeg hadde med kake på klubbmøte. Jeg må slutte nå, før jeg får et slags rykte på meg.

Møtet ble etter min oppfatning en suksess, uavhengig av kake. Veldig trivelig, over gjennomsnittet konstruktivt, og jeg tror flere fikk interessante innspill om rustbehandling. Dessuten kunne Jørgen Pettersen fortelle at nyere biler er verstinger på rust, og at de gamle bilene ruster mindre.

Det beste rådet han kunne gi mot rust, som han til og med ville gi 100% garanti på, var dette: Kjøp busskort!

Personlig har jeg i frustrasjon tatt en liten pause fra garasjen i noen dager. Jeg har følt at jeg har sittet litt i skrustikka. Men jobben pruster meg i nakken, og til helgen ruster jeg opp igjen. Jeg er jo allerede temmelig godt utrustet med antirustprodukter. Dessuten er jeg velutrustet med pågangsmot også. Det har jeg arvet fra min morfar. Han var i forsvaret den gangen de rustet opp, og han jobbet senere på rustkammeret i Trondheim.

Screw you! Trust me.

  • Kommentarer(3)//www.solveig.no/#post14