Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Et helt meningsløst blogginnlegg

SkruingOpprettet av Bugarella 2012-11-30 20:17

Jeg har ikke noe fornuftig å komme med i dag. Egentlig.

Jeg vil bare si at jeg er seriøst villig til å betale for skryt! Jeg er så lei av den jævla tectylen. Jeg har varmet og skrapt, og nå gnikker jeg og gnur, men den sitter så inni granskogen fast.

Så jeg er villig til å betale godt for at noen kan virtuelt klappe meg på skuldra og si at jeg er flink. Det går så utrolig treigt framover, at jeg får meg i alle fall ikke til å si det selv. Aaaaaaarrrfff… Jeg vil gjøre noe GØY snart. Altså, det er ikke det, det er gøy å være i garasjen, men akkurat dette, det kunne jeg godt vært ferdig med nå.

Men det blir fint, ikke sant? Det er jo originallakken jeg ser her (antar jeg):

Når det er sagt, begge ytterskjermene foran er nå pent belagt innvendig med Corroless, og den ene har jeg til og med fått sprayet med Tectyl ML50. Den er klar for Tectyl Bodysafe i morgen, og akkurat det blir kult. Lurer på om jeg har en følelse av at det er en slags hevn – Nå skal jeg jaggu smøre tilbake, liksom.

Så ting skjer.

Og i dag er det fredag, for min del fredagspils. Ingen flere skruere i garasjen, men jeg og Willy har det gøy når det er bare oss to også vi.

Det er ting jeg gjør i garasjen når jeg er alene, som jeg aldri gjør ellers. Ruller på Willy, for eksempel.

Og jeg og Willy gjør yoga. Her er Willy i ”stående hund”.

Han er ikke så verst på yoga, altså.

De andre tingene jeg gjør alene, er sånt som det er en grunn til at jeg gjør alene. ’Nough said.

Dessuten har det blitt advent.

Og i morgen er det Musember. Jeg lover bilder.

By the way, jeg er tross alt journalist. Hvis noen har et sabla bra forslag til noe jeg kan skrive om her på bloggen min, en reportasje eller et tema, så tar jeg imot med stor takk. Og om noen har forslag til noe jeg kan skrive en mer seriøst artikkel om, så blir jeg superglad for det også.

Ha en fantastisk helg, and screw you big time!

  • Kommentarer(0)//www.solveig.no/#post15