Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Pannekaker med helsetrøye, en snartur til Hitra og Pitt-stop på Melhus

GarasjefjasOpprettet av Solveig Tofte 2012-10-28 08:59

Jeg har oppdaget at det er veldig sosialt å ha en garasje. Det faktum at jeg ennå ikke har postet ett eneste innlegg i kategorien "Skruing" sier vel det meste om det.

Forrige helg inviterte jeg for eksempel til garasjekaffe og vafler - eller pannekaker med helsetrøye, som en eller annen kalte det - i vår garasje, og det ble veldig trivelig. Masse folk, både kvinner og menn, og det understreker det jeg allerede visste - Jeg DIGGER folkevognfolk! De er skrudd hele gjengen, det ligger vel litt i kortene, og jeg synes jeg passer godt inn.

Så da jeg fikk tilbud om å bli med på garasjebesøk en ettermiddag i uka som var, takket jeg selvfølgelig ja.

"Blir du med en tur i garasjen til Tor, en ettermiddag denne uka?" var spørsmålet på sms.

"Ja, gjerne. Når?"

"Hva med torsdag?"

"Ok."

"Ja, det passet for Tor også. Da sier vi det. Du vet han bor på Hitra?"

"Ehh.. Nei."

Hitra, Frøya, Fjellværøya... Who cares? Garasje er garasje, samme hvor den er, så lenge det er folkevogner inni den. Det ble snøstorm, det ble opphopning av trailere både før og etter Hitratunnelen, men en fin tur, og et herlig gjensyn med Tor, som ble skviset av veien av en bil i sommer: Bil i bergveggen.

Tor Edgar No Hassle, only great determination:

Dette er rattet som sto i bilen:

I morfinrus, med masse sting i ansiktet, og brukne ribbein, fikk Tor skyss til butikken for å handle nytt verktøy, og gøyv på bilen. Her skulle det rettes! Nedturen kom etter noen uker, forteller han i ettertid, men han ga ikke opp, og etter en stund kom arbeidslysten tilbake. Nå er bilen på god vei til å bli kjørbar igjen. Fantastisk! Dette står det utrolig respekt av.

Dessuten fikk vi eplekake og is. Sånt kan også likes, når man er på garasjebesøk. Ja til eplekake på garasjebefaring!

Og i går kom Pitt'n fra Oppdal innom Melhus. Pitt prøver så godt han kan å være frekk og usmakelig, men han lykkes ikke i det hele tatt. Han er bare god og snill. Det er mulig han lurer noen få ennå, men det er jaggu ikke mange. Har du, eller har kjøpt deg noe du er stolt over, kan du være sikker på at Pitt har kasta mange sånne gjennom årene.

Men nå er det søndag, jeg skal til bunns i denne kaffekoppen, og så skal jeg i garasjen en tur før jeg skal underholde tre småbobler etterpå.
Neste innlegg blir et i kategorien "Skruing" (jeg gjør nemlig litt i garasjen også, faktisk) - Jeg lover (meg selv).

So till so long:

Screw you all!
(Og det er godt ment)

  • Kommentarer(0)//www.solveig.no/#post3