Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Stempel inn – Stempler ut

SkruingOpprettet av Bugarella 2013-02-14 23:29

Dr Bugarella kan herved melde om en vellykket transplantasjon, og stempler ut av garasjen for i dag.

Endelig. Tre motorer har vært inne i bildet, før jeg lyktes med å finne en forlikelig donor.

Det første stempelet viste seg å ha feil dimensjon på kryssbolten, som tidligere nevnt. Da fikk jeg like godt tilkjørt fire donormotorer til, som skulle kastes om ikke jeg eller noen andre ville ha dem. Så da takker jeg jo, og neier pent, selvfølgelig.

Vel, jeg tok for meg den ene av dem i går. Den er samme årsmodell som min egen, og det tenkte jeg var lovende.

Willy er veldig hjelpsom, forresten.

Men motoren sto dønn fast, og det var et fryktelig prakk å få av topper og sylindere. Hadde det ikke vært for at det dukket opp en uventet hjelper i garasjen sånn helt plutselig (du kom kanskje egentlig ikke innom for å skru motor du, Per…?), så hadde jeg gitt opp forsøket. Stemplene viste seg å være svært preget av tid, fukt og røff demontering, med både riper og rust, og det var ikke aktuelt å bruke dem.

Den motoren er herved sertifisert som giver av de fleste organer.

Vær så god neste donormotor!

Til deg som hadde denne motoren før: ”Sylinderforing” betyr ikke å fôre sylinderen med høy…. Men blandingen av høy, olje og annen dritt har kanskje preservert motoren godt under lagring, for nå gikk det unna - Alle skruer og deler løsnet lett, og dette virket lovende.

Jeg begynner å bli dreven på å demontere motor nå, og i dag tror jeg jaggu jeg gjorde det i bortimot rett rekkefølge også. Jeg husket til og med at denne må av:

...før jeg kan ta av denne:

Stempel ut. Og så kom The Moment of Truth – Hadde vi riktige dimensjoner denne gangen?

Jeeei!

Stempelet ser aldeles supert ut også gitt. Fantastisk vakkert:

Siste kirurgiske hånd på verket, og transplantasjonen er erklært vellykket, så langt jeg kan se på dette tidspunktet.

Man vet jo selvfølgelig aldri da, før pasienten har vært oppe og beveget på seg, og fått litt fuel gjennom systemet. Så vi får se, når det blir tid for utskriving. Da får vi et bedre overblikk, og kan fastslå om alt har gått bra.

Så, da er jeg egentlig tilbake der jeg var for en uke siden. Og hva var det som sto for tur...? Jo, jeg skal løsne reimhjulet på veiva for å få av plata under. Det er vel bare å stikke inn et skrujern, og ta i alt jeg makter på bolten da sikkert?!?!

Screw you!

  • Kommentarer(0)//www.solveig.no/#post36