Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

It’s screwday! Og Bugarella moteblogger

GarasjefjasOpprettet av Bugarella 2012-11-08 21:57

Det er torsdag, det er snart helg – som det ofte er på torsdager, jeg er glad – hvilket jeg ofte er når det snart er helg, og jeg har tilbrakt kvelden sammen med gamle fru B. Livet ruller!

Apropos ruller. Har jeg presentert Willy?
Du vet, noen blir født til å bli bonde, enkelte blir født konsernledere, og andre blir født til å bli konge. Willy, han ble født inn i den noe ubarmhjertige rollen som det de fleste her i distriktet kaller (jeg har ennå problemer med å si ordet) garasjehore: Et liggebrett med hjul, for å komme seg lett inn under bilen. Det er fritt fram å ligge og rulle seg på den, og den er som regel felles for alle i garasjen. Derfor yrkesbetegnelsen.

Vel, det er et nyttig mobilt møbel og hjelpemiddel, så jeg ville selvfølgelig ha en sånn. (Kanskje mest fordi det så gøy ut å ligge på den: ”Jeg er under bilen – Jeg er ikke under bilen – Jeg er under bilen – Jeg er ikke…” osv.)
Så jeg bestilte en, fikk den, og jeg digget den fra dag én. Jeg så med en gang at dette ikke er noen hore. Helt klart ikke. Den er bare min! Og skal jeg ligge og rulle på den ukentlig, så er det heller ikke en kvinne. Det er utvilsomt en mann, og den måtte ha et navn. ”Rulle” var det første som slo meg, men det hørtes så lubbent ut. Så da ble det Willy. Og for å sikre meg mot at han skulle bli behandlet som en hore, så merket jeg ham med en liten påminner:

Men altså, han kan godt lånes bort. Vi er greie å ha med å gjøre, både Willy og jeg. Så om noen av de andre gutta vil rulle på Willy, så får de lov til det. Hvis de tørker av den etterpå.

Willy er ganske typete av seg, og har overdel trukket i sebramønster. Resten er i rødt og svart, og han matcher the Bugarella-style veldig bra. Jeg og gamle fru B er jo opptatt av farger og moter, som damer flest, og Willy glir godt inn i gjengen.

Apropos mote. Jeg er selvfølgelig veldig klesbevisst når jeg er i garasjen også, som ellers. Her er ingen ting overlatt til tilfeldighetene, og jeg bruker lang tid på å velge ut antrekk når jeg skal skru. I dag for eksempel, har jeg hatt på dette:

Her har jeg en såkalt pesk, eller termojakke om du vil, fra Obs! Bygg til 249,- kroner. Den er i 100% polyester, og herlig varm og god. Jeg kan gå og glede meg til å dra til garasjen, bare for at jeg vet at jeg skal ha på denne!
Innenfor har jeg ullundertøy fra Aclima. Jeg fikk det i julegave for noen år siden, og det er fantastisk godt og varmt.

Buksen er fra Biltema, den er svart og koster 199,- kroner. Den er i bomull og polyester, og selv om den ikke er av de mest slitesterke, duger den lenge til mitt bruk.

Hanskene er kjøpt på Clas Ohlsson for 79,- kroner.

De er stilige og meget smidige hansker av tynt, mykt geiteskinn og nylon, som gir en god fingertuppfølelse, og de har en praktisk strikk ved håndleddet, som holder skitt og søl borte.

Hørselvernet og vernebrillene – Vel de stammer fra arbeidsbenken til naboen. Jeg har ingen aning om hvor de er kjøpt, men jeg har nettopp kjøpt mine egne, jeg bare glemte å ta dem med i garasjen. Jeg har disse vernebrillene fra Biltema, og dette hørselvernet.

Luggene er hjemmestrikket av min svigermor, som ikke er min svigermor mer. Men luggene er utrolig bra fremdeles! Det er hun også forøvrig.

Treskoene kjøpte jeg en gang rundt 2006, på Falkanger sko, men kan ikke for mitt bare liv huske hva de kostet, og merket er slitt bort, så jeg vet ikke hva de heter heller. Men jeg elsker dem, og har tenkt å bruke dem helt opp, før jeg vurderer å kjøpe nye. Men når jeg skal ha meg nye en gang, da skal jeg jammen kjøpe meg sånne: Sanita Wood Classic.

Sminken består stort sett av gammel tectyl i håret og bilstøv i ansiktet, blandet med grease og gammel motorolje.

Om jeg fikk gjort mye i garasjen i kveld...?

Neeehhh... Ikke nevneverdig.

Ha en motebevisst helg, og screw you all!

  • Kommentarer(0)//www.solveig.no/#post7