Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Fredagspils & garage gold

SkruingOpprettet av Bugarella 2012-11-16 23:11
Jeg visste det! Garasjefelleskap er svaret på meningen med livet, lykken og alt det der. Jaja, kanskje ikke helt, men nesten. Etter store deler av en flaske Blue Nun Sparkling Gold Edition kjennes det i alle fall sånn ut.

Jeg har sikkert et mer nøkternt forhold til livet igjen i morgen, men uansett har jeg fått gjort litt i garasjen, og kan glede meg over det.
Jeg profilerte tidligere i uka at det skulle være fredagspils i garasjen i dag, og jammen dukket det ikke opp en til, som hadde tatt meg på alvor. Sånt kan likes!

Men, når sant skal sies, så er det nok promillegrenser også på håndtering av drill og vinkelsliper. Egentlig. Først med drill:
Og så én gang til, med vinkelsliper:

Når uhellet først er ute, så er det jo aldri så galt at det ikke er godt for noe, og litt sedasjon når man treffer knokkelen i fingeren med slipeskiva, det er ikke å forakte.

Jeg pusser framskjermer om dagen, og kvelden, og har fått mange gode råd av Jørgen på Tectylsenteret i Trondheim. Han har til og med frelst meg, og fått meg over på trua på å bruke 550 ML under skjermene mine, og så Bodysafe oppå der. Bodysafe er det som i alle fall jeg omtaler som "Tectyl" - Den svarte, tjukke gugga, som jeg har brukt hvor-mange-uker på å skrape AV skjermene. Sisyfos-arbeid! Og det uttrykket kan du få Google selv for å finne ut hva betyr. Eventuelt Google på Kvasir, som min mor sa.

Vel, Jørgen er en luring. Jeg skulle bare ha Bodysafe jeg, og endte med masse Tectylprodukter, og fullstendig konvertering. Jeg er utrooooolig lettlurt. Så er dét offentlig også, liksom.

Jeg sliper og styrer på, og gir opp, og mener det er bra nok, men så er det alltid en stemme i hjørnet av garasjen som sier: "Jeg tror nok du bør slipe litt mer enn som så. Det er ikke helt bra ennå."
Merkelig det der.
Men det er bare så veldig bra, egentlig. Jeg er er superheldig som har noen med vettet i behold, og litt mer utholdenhet enn meg, som kan fortelle meg at jeg jeg bør stå på litt til.

Så da blir det sliping i morra også. Bare litt sleeping først.

Screw you!

  • Kommentarer(2)//www.solveig.no/#post8