Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

It's time...

SkruingOpprettet av Bugarella 2013-10-13 19:59
Well, well, well...
It's time.

Time to screw, and time to brag, ehh... I mean blog about it.

Jeg ble ganske passe lei her i vår, men Gamle fru B har gått som ei klokke hele sommeren. To turer tur/retur Oslo, en tur til Rondane, en tur til Snåsa, og ellers har den fungert som hverdagsbil hele sommeren. Det er BOBLA SI DET! <3 ELSK!

Men nå er hun satt unna på låven til Lars (det hørtes så bra ut, så jeg måtte bare skrive det, men han er altså min bror).
Dette bildet er fra den siste morgenen hjemme:

Og de siste ukene, dagene kanskje, jeg er alltid litt usikker på aspektet tid, har jeg hatt veldig lyst til å skru igjen. Og da jeg kom bort i garasjen i dag, så oppdaget jeg at mens jeg har vært drittlei og ikke gjort noe som helst i garasjen, så har jeg faktisk gjort ganske mye likevel. Det var jo litt gøy å oppdage.

Jeg kan ikke fortelle alt som har skjedd, for da blir dette blogginnlegget langt. Men for å oppsummere kort, har det kommet for en dag at bilen har stått under vann en periode, en eller annen gang før jeg kjøpte den. Jeg skal spare dere for all eder og galle inni mitt hode i den forbindelse, da selgeren naturligvis visste om dette, men unnlot å nevne det. Jeg setter meg heller i lotusstilling, med albuene i 60 graders vinkel, plasserer tommel mot pekefinger, og sier med dyp og sindig stemme: "FAEN I HELVETE!!!"

Og så er jeg ferdig med det.

Vel, jeg skulle "tappe motoroljen" av motoren i dag, og det så slik ut:

Nei, se, her er det jammen litt motorolje også:

Det så ca likedan ut da jeg tappet av "giroljen" i sommer også. Så det er mulig både motor og girkasse er døde, men det vil vise seg etter hvert.

I vår oppdaget jeg også at det var en umiskjennelig duft av ammoniakk i bilen, da varmen kom, og alle duftende proteiner tinet opp fra vinterdvalen.
Jeg fant etter hvert ut at den verste stanken kom fra taktrekket over sideruten bak på høyre side, og der fant jeg jaggu et musebol du!
Her er bolet etter at jeg fikk plukket det hele ut av bilen. Og ja da, det du ser innringet er: En død mus.

Doen deres har vært rett ved siden av. Jeg har damprenset, vasket, tekstilrenset, og plukket ut det som plukkes ut kan, og nå er det ikke så verst...

Så, jeg kan vel oppsummere det jeg har gjort hittil, med at jeg har fått mye mer å gjøre.
Men det er fremdeles mye bra bil igjen. Og jeg har en plan. Og jeg har gitt meg selv tid til sommeren 2015. Da skal den på tur til Tyskland, har jeg tenkt.

Vi skrus!


PS: Til alle venner, kjente, dere jeg har møtt, men ikke kjenner, og til dere jeg ennå ikke har rukket å møte, men som er en del av det kule gammelfolkevognmiljøet: Tusen takk for nok en fantastisk morsom sesong, med fine turer, treff og møter! Gleder meg til våren!  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Bugarella 2013-10-14 06:20

Neida, dette er jo ikke noen stor utfordring egentlig. Det årner seg på et vis. Karosserimessig er jo bilen knallbra!
Det skal nok bli bra til slutt!
Takk, jeg skal kose meg! Du også. :)

Opprettet av Solan 2013-10-13 23:55

Musebol er ikke å spøke med, like lite som bol(l)emus... Kjipe greier dette, Solveig! Og vannkjølt motor er heller "ikkje braaa"... Men motorer fins det flere av, og girkasser også. Og dine mekkekompiser har sikkert noen tips/motorer/girkasser oppi ermet, ihvertfall hvis de har fotside ermer... Det har vært laget bil av verre saker enn det her! Og hvis du trenger oppmuntring, så sjekk ut barndoor-prosjektet til Tistlo, det verste er at jeg trur han en eller annen gang får bil ut av den haugen med matjord han har bak huset. Kos deg med skruing/screwing i vinter også, og hold oss oppdatert ( i alle fall på skruinga)!