Bugarella's garage

Bugarella's garage

Denne bloggen...

...er ikke stedet for samfunnskritiske sleivspark, dype religiøse diskusjoner, eller interessante betraktninger rundt partikkelfysikk og anyoner.
Dette er stedet for lettsindig fjas, om meg og mitt, og da i hovedsak det jeg gjør rundt folkevognene mine.

Life is a highway

GarasjefjasOpprettet av Bugarella 2012-11-04 17:31
I did it! Yes I did!

Skjermen er ferdig skrapt! Min garasjekollega lurte på om jeg har fått skrapesyke. Hvis symptomene er stive håndledd, ømme knær, kalde tær og svarte prikker i hår, øyne og ansikt, så er svaret ja. Jeg kan nok ikke gå på jobb i morgen, nei.

Musikk er essensielt for å koble ut når jeg øver på tålmodighet, og gjerne bilrelatert musikk. Det finnes utrolig mye bra der ute. Sjekk her for eksempel:


Hva er det mitt øye skuer? Joda, det er en FOLKEVOGNBUSS. En bay window fra 1972.
Knegg! Neida, jeg har ikke peiling. Jeg bare later som, og prøver å være en av de kule gutta som kan alt. Men jeg tror seriøst det er en bay, såvidt jeg kan se.
Og så denne. Denne er BEST:

Jeg bare må danse. Litt i skjul, under skjermen, bak bilen. Eventuelt ta i bruk hele garasjegulvet når jeg er alene. Hæli!
Denne av Tom Waits er mer av den avslappende sorten, og utrolig vakker. Waits er et geni:

Ol'55 handler om da Tom Waits en gang skulle kjøre hjem fra et damebesøk han hadde vært på, grytidlig en morgen. Så hadde girkassen hengt seg opp, og bilen var umulig å få ut av revers. Han måtte rygge hjem på highwayen, til andre bilisters frustrasjon.

Da skal det herved hviles på laurbær, inntil jeg husker at den bilen min har to skjermer til, med minst like mye tectyl under som de to jeg har gjort ferdig. Den tid, den lykke.

Screw you!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.